Kodi i Bonusit të Bet365 Për Vitin 2024

bet365 Poker

Paketa e mirëseardhjes me deri në 365 €

për klientët e rinj në bet365

KODI I BONUSIT: BET247

Kliko këtu për të kopjuar kodin

Bonusi prej 365 € përdoret në disa shuma bazuar në Pikët e fituara të statusit. Biletat dhe rrotullimet e rrotës së çmimeve skadojnë pas shtatë ditësh. Zbatohen kufij kohorë, përjashtime dhe kushtet e përgjithshme. Për më shumë informacione për këtë ofertë, vizito faqen e internetit. Kodi i bonusit i BET247 mund të përdoret gjatë regjistrimit, por nuk e ndryshon shumën e ofertës në ndonjë mënyrë.

SHKO TE BET365 POKERWebpage URL

bet365 Sports

Merr deri në 100 £ në kredite bastesh

për klientët e rinj në bet365

KODI I BONUSIT: BET247

Kliko këtu për të kopjuar kodin

Depozita minimale 5 £. Kreditet e basteve janë të disponueshme pas mbylljes së rezultateve të basteve me vlerën e depozitës kualifikuese. Zbatohen përjashtime për mënyrën e pagesës, bastet dhe koeficientët minimalë. Vlerat e kthyera nuk përfshijnë shumën e rrezikuar nga Kreditet e basteve. Zbatohen kufij kohorë dhe kushtet e përgjithshme. Kodi i bonusit i BET247 mund të përdoret gjatë regjistrimit, por nuk e ndryshon shumën e ofertës në ndonjë mënyrë.

SHKO TE BET365 SPORTSWebpage URL

bet365 është një nga grupet më të mëdha në botë të lojërave të fatit në internet me miliona klientë në të gjithë botën. bet365 Poker është një nga dhomat kryesore në iPoker, një nga rrjetet më të mëdha të pokerit në internet dhe ofron një mori zgjedhjesh të shkëlqyera për turnetë dhe tavolinat me para reale. Softueri i bet365 Poker është tërheqës, i besueshëm dhe i lehtë në përdorim.

bet365 Poker ofron shumë përfitime kur hap një llogari – duke filluar me një Paketë mirëseardhjeje që përfshin një bonus prej 365 €, një rrotullim të Rrotës së çmimeve të mirëseardhjes dhe një biletë të Twister me vlerë 1 €, si dhe pesë bileta në turneun “Besnikëria e nivelit të bronztë 100 €”.

bet365 Poker organizon evenimente të rregullta emocionuese për t’u dhënë lojtarëve edhe më shumë vlerë për pjesëmarrjen. Këto evenimente mund të jenë të përshtatshme për lojtarët e tavolinave me para reale, lojtarët e turneve ose ata që pëlqejnë të luajnë pak nga të dyja.

Me lojërat e përshtatshme për çdo shumë financimi, Shërbimet e jashtëzakonshme të klientit dhe mbështetjen për të gjitha opsionet kryesore të pagesave, mund të jeni të sigurt për një eksperiencë të shkëlqyer me bet365 Poker.

Kodi i bonusit të Bet365 për shkurt 2024

Kodi i bonusit të Bet365: BET247
Kodi i bonusit të Bet365 Poker: BET247
Hap një llogari me bet365 Poker sot dhe do të marrësh: një Paketë mirëseardhjeje me deri në 365 €,
një rrotullim të Rrotës së çmimeve të mirëseardhjes dhe një biletë të Twister me vlerë 1 €, si dhe pesë bileta në turneun “Besnikëria e nivelit të bronztë 100 €”.
Verifikuar për herë të fundit: shkurt 2004

Kushtet e përgjithshme të rëndësishme

  • Bonusi prej 365 € përdoret në shuma prej 2,50 € kur fiton Pikët e statusit. Dy shumat e para prej 2,50 € jepen kur mblidhen 25 dhe më pas 50 pikë statusi. 24 shumat vijuese përdoren për çdo 100 pikë statusi të mbledhura. Të gjitha shumat e mbetura përdoren për çdo 250 pikë statusi të mbledhura.
  • Pikët e statusit mblidhen me 10 për çdo 1 € ose 1 £ të paguar në tarifat e turneut dhe/ose të komisionit të tavolinës. Çdo pjesë e papërdorur e bonusit tënd prej 365 € skadon pas 60 ditësh.
  • Biletat e Twister mund të përdoren vetëm për të hyrë në turnetë e Twister me shumën përkatëse të hyrjes. Nëse nuk përdoren, biletat skadojnë shtatë ditë pas kreditimit të tyre.
  • Rrotullimet në Rrotën e çmimeve të mirëseardhjes do të kreditohen në llogarinë tënde pasi të kesh luajtur në një turne të Twister me çdo shumë hyrjeje brenda shtatë ditëve nga krijimi i llogarisë. Rrota e çmimeve mund të gjendet nëpërmjet ikonës në krye të softuerit të pokerit.
  • Një pasqyrë e detajuar e çmimeve është e disponueshme në tabelën në Kushtet e përgjithshme për rrotullimin e Rrotës së çmimeve të mirëseardhjes dhe rrotullimet në rrotën e çmimeve skadojnë shtatë ditë pas kreditimit të tyre.
  • Biletat e turneut “Besnikëria e nivelit të bronztë 100 €” kreditohen automatikisht në llogarinë tënde pas regjistrimit dhe krijimit të një pseudonimi. Biletat e turneut “Besnikëria e nivelit të bronztë 100 €” skadojnë shtatë ditë pas kreditimit të tyre.
  • Kodi i bonusit BET247 mund të përdoret gjatë regjistrimit, por nuk e ndryshon shumën e ofertës në ndonjë mënyrë.

Për më shumë informacione për këtë ofertë, vizito faqen e internetit. Zbatohen kushtet e përgjithshme për moshën 18+.

Pse mendojmë se Bet365 është kazinoja më e mirë në internet?

Ekipi ynë editorial këtu në BonusCodePoker përfshin një larmi të madhe lojtarësh me preferenca të ndryshme për atë që quhet kazinoja më e mirë në internet. Të gjithë luajmë poker (në fund të fundit, kjo është një faqe komentesh dhe komedish të fokusuara te pokeri), disa nga ne vendosin baste për sportet dhe disa të tjerë luajnë në makineta dhe tavolinat e lojërave.

Bet365 mund të mos jetë absolutisht kazinoja më ideale në internet për të gjithë, por mund të themi se është kazinoja e vetme në internet që i përshtatet nevojave të çdo lloj lojtari. Ndërkohë që faqet më të vogla përqendrohen te një veçori ose një tjetër, ne mendojmë se ofertat e Bet365 – bastet sportive, poker, lojëra kazinoje, baste financiare etj. – janë të gjitha të shkëlqyera.

Nëse kërkon pak larmi në lojërat e fatit, ne mendojmë se do të jetë e vështirë të gjesh një faqe tjetër më të mirë në përgjithësi.

Bonusi i Bet365 Sports

Bonusi fantastik i ofertës së akumulatorit të futbollit në bet365 përfshin ligat kryesore vendase në Evropë, bashkë me fazat eliminatore dhe ato të grupeve në Ligën e Kampionëve. Mund të fitosh një bonus prej deri në 70% nëse vendos akumulatorë në kompeticione të caktuara, duke përfshirë Premier League, Serie A, Primera Liga, Bundesliga 1 dhe French Ligue 1, Champions League dhe Europa League. Vendos një akumulator para ndeshjes në bet365 me 3 ose më shumë zgjedhje në tregjet standarde për Rezultatin e kohës së plotë, Shënojnë të dyja ekipet ose Rezultati/Shënojnë të dyja ekipet duke kombinuar ekipet e secilit nga këto kompeticione dhe, nëse ke sukses, bonusi përkatës do të shtohet në shumat e fituara.

Bonusi nuk do të zbatohet kur shuma e bastit është tërhequr plotësisht. Kur shuma e bastit është tërhequr pjesërisht, bonusi do të llogaritet bazuar në shumën e mbetur aktive të bastit. Kur të gjitha zgjedhjet brenda bastit janë shënuar si të fituara dhe kjo tërhiqet për vlerën e plotë të fituar, bonusi do të zbatohet dhe bonusi maksimal që mund të marrësh është 100 000 £ ose një vlerë e barasvlershme sipas monedhës. Në rast se një bast kualifikues modifikohet me veçorinë Modifiko bastin, bonusi do të llogaritet bazuar në shumën e re të bastit. Kur një bast modifikohet për të përfshirë ose ndryshuar një zgjedhje për një eveniment në progres, bonusi nuk do të zbatohet më.

Bastet e vendosura me Kreditet e basteve, bastet “Me dy mundësi” ose bastet e kombinuara si p.sh. Lucky 15’s ose Lucky 31’s nuk zbatohen për këtë ofertë.

Zbatohen kushtet e përgjithshme. Të disponueshme vetëm për klientët e rinj dhe të kualifikuar.

Transmetimi drejtpërdrejt

Për të shtuar emocionet gjatë lojës, bet365 transmeton mbi 200 000 evenimente drejtpërdrejt në kompjuterin tënd çdo vit – kështu që mund të vendosësh baste gjatë aksionit në fushë. Evenimentet kryesore përfshijnë turnetë e tenisit Masters Series Tennis dhe ndeshjet nga ligat kryesore vendase të futbollit në botë. Për të përdorur shërbimin e Transmetimit drejtpërdrejt, do të duhet të identifikohesh dhe të kesh një llogari me fonde, ose të kesh vendosur një bast në 24 orët e fundit. Çdo eveniment/ndeshje në faqen tonë të internetit që ka ikonën Luaj ose Video pranë saj është planifikuar për t’u shfaqur nëpërmjet Transmetimit drejtpërdrejt.

Kthimi i parave për barazimet me zero

Vendos një bast para ndeshjes për çdo treg me rezultatin e saktë, një pjesë/kohën e plotë ose parashikimin e rezultatit për çdo ndeshje në bet365 dhe, nëse ndeshja përfundon 0-0, shuma e bastit do të rimbursohet nëse e humb bastin.

Kjo ofertë nuk do të zbatohet kur shuma e bastit është tërhequr plotësisht. Kur shuma e bastit është tërhequr pjesërisht dhe ndeshja përfundon 0-0, do të rimbursohet vetëm shuma e mbetur aktive. Në rast se një bast kualifikues modifikohet me veçorinë Modifiko bastin para nisjes së ndeshjes dhe ndeshja përfundon 0-0, do të rimbursohet vetëm shuma e re e bastit. Kur një bast modifikohet për të përfshirë ose ndryshuar një zgjedhje për një eveniment në progres, oferta nuk do të zbatohet më.

Bastet e vendosura nga balanca e tërheqshme do të rimbursohen te balanca jote e tërheqshme dhe bastet e vendosura me kreditet e basteve do të rimbursohen si kredite të basteve.

Zbatohen kushtet e përgjithshme për moshën 18+. Të disponueshme vetëm për klientët e rinj dhe të kualifikuar.

Koeficientët më të mirë të garantuar

bet365 ofron Koeficientët më të mirë të garantuar për çdo garë kuajsh – çdo ditë!

Kur vendos bastin në bet365, merr çmimin nga zgjedhja jote – dhe nëse SP është më i madh, ata do të paguajnë koeficientët më të lartë! Bastet Ante-Post, Tote/Pari-Mutuel/Colossus (bastet dhe dividendët), “Nuk fiton”, “Fitore e përmirësuar”, “Bastet e mbuluara” dhe bastet In-Play janë të përjashtuara.

Kjo ofertë përfshin Çmimet e tabelës, Çmimet e hershme të bet365, bastet teke dhe shumëfishe, si dhe bastet e Showcast për të gjitha garat ku ofrohet një çmim fiks. Oferta zbatohet vetëm për bastet e vendosura në tregjet për Fitore dhe Koeficientët fiksë në çdo drejtim. Të gjitha tregjet e tjera, duke përfshirë kushtet e vendosjes së rregulluar (Çdo drejtim ekstra), bastet Ante-Post (përveçse nëse përcaktohet ndryshe), Kushtet e vendosjes së përmirësuar dhe Tote/Pari-Mutuel/Colossus (bastet dhe dividendët), janë të përjashtuara nga kjo ofertë.

Të gjitha garat në Australi, Zelandën e Re, Japoni, Korenë e Jugut, Singapor dhe Hong Kong janë të përjashtuara.

Për shembull, nëse zgjedh një Çmim të hershëm 3/1 dhe zgjedhja jote fiton 4/1, do të paguhesh me 4/1!

Zbatohen kushtet e përgjithshme. Të disponueshme vetëm për klientët e rinj dhe të kualifikuar.